Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Μαριναρισμένο φιλέτο κοτόπουλο στη σχάρα

Υλικά για 4 άτομα

4 φιλέτα κοτόπουλο
1 κ.σ. κάρυ
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Αλατίζουμε τα φιλέτα καλά και τα βάζουμε σε ενα μπολ που κλείνει. Ανακατεύουμε το κάρυ, το σκόρδο, το πιπέρι και το ελαιόλαδο και περιχύνουμε τα φιλέτα να πάει η μαρινάρα παντού. Κλείνουμε το μπόλ και αφήνουμε τα φιλέτα στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου ανακατεύοντας ανα διαστήματα. Ζεσταίνουμε τη σχάρα ή το γκρίλ του φούρνου και ψήνουμε τα φιλέτα καλά και απο τις δύο πλευρές. Σερβίρεται ζεστό και συνοδεύεται με ρύζι, σαλάτα ή πατάτες οφτές.

1 σχόλιο: